skip to Main Content

Over Betterstays

Automatiseer uw kamer met Betterstays


Betterstays is de oplossing voor ieder hotel, B&B en vakantiepark in Nederland en Europa. 

Als jonge ondernemers met passie voor Hospitality, zijn wij vol enthousiasme in 2014 een boutique hotel in Haarlem begonnen. Ons doel: gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen. Als snel merkten wij dat er veel komt kijken bij het runnen van een hotel en dat er veel inefficiënte kosten zijn. Wij gingen op zoek naar manieren om deze efficiëntie evenals de effectiviteit te verbeteren, om zo de werkzaamheden en zorgen van de hoteleigenaar te verlichten, terwijl de ervaring van de gast er op vooruit moest gaan. Dit heeft succesvol geleid tot de oprichting van Betterstays.

Waar staat Betterstays voor?

Een beter verblijf voor alle gasten, met zo min mogelijk zorgen voor de eigenaar. Met de moderne technologie en de nodige effort, is Betterstays inmiddels uitgegroeid tot de expert op het gebied van shortstay beheer. Veel processen die in de meeste hotels en op vakantieparken nog door overtollig personeel worden uitgevoerd, hebben wij geautomatiseerd. Van advertentiebeheer, check-ins, extra services (upsells), gastencontact tot de check-outs, de gasten worden voorzien van alle benodigde informatie door Betterstays. Met behulp van Smart Devices en ons geautomatiseerde prijssysteem, verhoogde het rendement van ons hotel met wel 30%.

Reden genoeg dus om onze systemen en kennis in te zetten voor andere hotel -en shortstay eigenaren. Het mooie aan Betterstays is dat zowel de gast als de eigenaar er op vele manieren vooruit gaan.

9.3

BEOORDELING

328

AANTAL KAMERS VERHUURD

92%

BEZETTINGSGRAAD

Betterstays

Shortstay specialist in Nederland

Back To Top